TILAUS JA TOIMITUSEHDOT

 

YRITYS 3100693-1 (jäljempänä verkkokauppa) myy tuotteita yksityishenkilöille Suomeen. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

 

VERKKOKAUPAN YHTEYSTIEDOT

 

Sähköposti: info@hyggeessentials.fi

Puhelin: 0443581782

Postiosoite: Liito-oravankatu 13, 70840 Kuopio

 Y-tunnus: 3100693-1

 

 

LYHYESTI:

ASIAKASPALVELU toimii sähköpostiosoitteessa: info@hyggeessentials.fi

MAKSAMINEN tapahtuu verkkopankkimaksuna, credit/debit-kortilla, Mobilepaylla tai Jousto-luotolla. Maksunvälittäjän toimii Visma Pay.

TOIMITUS on yli 80 euron ostoksille maksuton. Lähetykset kotimaassa maksavat 4,90€.

PALAUTUS Kuluttajasuojalain mukaan sinulla on 14pv:n palautusoikeus. Asiakas vastaa itse palautuskustannuksista.

REKLAMAATIO – ota yhteys asiakaspalveluumme: info@hyggeessentials.fi

 

 

ASIAKASPALVELU

Asiakaspalvelumme toimii sähköpostiosoitteessa: info@hyggeessentials.fi Sähköpostilla voit kysyä tuotteistamme mitä vain mikä askarruttaa mieltäsi. Autamme mielellämme. Haluamme näin välttyä turhilta palautuksilta. Olemme täällä teitä varten.

 

MAKSAMINEN

Verkkokaupan maksuvälittäjinä toimii Visma Pay.

 

 

Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat:

Visma Pay-palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto.

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

 

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

 

TOIMITUKSET

Yli 80 euron ostokset ilman toimituskuluja. Lähetykset kotimaassa maksavat 4,90€. Osassa tuotteistamme on ilmaiset toimitukset, nämä “toimituskulutuotteet” vaihtuvat aika ajoin ja koskevat vain sen hetkistä varastoa, ei siis jälkitoimitusta. Paketin noutamatta jättäminen EI ole yhtä kuin palautus. Mikäli asiakas jättää noutamatta paketin ja se palautuu meille, asiakas vastaa kokonaisuudessaan siitä syntyneistä kuluista (lähetys sekä palautus!) Paketit lähetetään valitsemaasi postin tai matkahuollon noutopisteeseen. Lähetämme paketin 2-5vrk kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Järjestelmä laskee lähetyskulut automaattisesti tilauksen loppusummaan. Jos haluat noutaa lähetyksen ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

 

PALAUTUS

Kuluttajasuojalain mukaan sinulla on 14pv:n palautusoikeus siitä lähtien, kun olet vastaanottanut tuotteen. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikuntoinen sen saapuessa takaisin meille. Tarkastamme palautuneen tuotteen ja pidätämme oikeuden rahojen palautukseen, mikäli tuotetta on selvästi käytetty tai se on vaurioitunut myyntikelvottomaksi. Lähettäjänä olet vastuussa tuotteesta siihen saakka, kun olemme sen vastaanottaneet ja lähetys on tarkastettu. Palauttaessa tuotetta olet vastuussa myös siitä syntyneistä lähetyskuluista. Säilytä AINA kuitti siihen saakka, kunnes saat ilmoituksen palautuksesta. Mikäli olet ollut oikeutettu ilmaiseen toimitukseen ja palautuksen jälkeen ostosten loppusumma jää alle ilmaisen toimituksen rajan (80€) perimme toimituskulut normaalisti. Paketin noutamatta jättäminen EI ole palautus, mikäli paketti jätetään noutamatta peritään siitä toimituskulut sekä palautuksesta syntyneet kulut. Aina ennen palautusta ole yhteydessä asiakaspalveluumme: info@hyggeessentials.fi. Annamme lisätietoa palautukseen liittyen.

 

REKLAMAATIO

Reklamaatioasioissa ota yhteyttä aina asiakaspalveluumme: info@hyggeessentials.fi Kirjoita mahdollisimman tarkasti kuvaus mahdollisesta ongelmasta ja mikäli mahdollista, laita sähköpostin liitteeksi kuva/kuvia.